Hokejových havranov povedie nový generálny manažér

Piešťanský hokejový klub ŠHK 37 Piešťany povedie od nového roku nový generálny manažér. Jeho meno by sa mala hokejová verejnosť dozvedieť už začiatkom decembra. Prezident klubu bude vyberať zo šiestich žiadostí. Záujem o prácu v klube má päť mužov a jedna žena.

Meno nového generálneho manažéra sa podľa prezidenta ŠHK 37 Piešťany Jaroslava Lušňáka dozvieme začiatkom decembra. Vyberať sa bude zo šiestich ponúk. Všetci kandidáti sú z hokejového prostredia. Dvaja z kandidátov sú z Piešťan, jeden pôsobil v Piešťanoch ako tréner a kandidátkou na miesto je aj hokejová funkcionárka z Prievidze.

Koncom kalendárneho roka ukončí svoju prácu v klube dlhoročný generálny manažér Jaroslav Laifer. Šesťdesiat jeden ročný rodák z Trnavy bude vo svojej profesionálnej kariére hokejového funkcionára pokračovať  v prípravnom tíme k majstrovstvám sveta v hokeji kategórii do 18 rokov v štruktúrach Slovenského zväzu ľadového hokeja, ktoré sa uskutočnia v mestách Poprad a Spišská Nová Ves od 13. do 23. apríla 2017.

Autor: Rasťo Gavora  Ilustr. foto: MP