Hokejista Václav Stupka: Chceme ďakovačku, nie rozlúčku so sezónou

Hokejistov ŠHK 37 Piešťany dnes čaká najdôležitejší duel sezóny. Štvrťfinálová séria, v ktorej havrani s Košicami prehrávajú 2:3 sa opäť presunie do piešťanskej Easton arény, kde sa Piešťanci budú od 17:00 h snažiť sériu vyrovnať.

Piešťanskí hokejisti dnes majú pred sebou ťažkú úlohu. Po nedeľnom debakli 0:7 v Košiciach budú chcieť odvrátiť nepriaznivý stav série a vyrovnať na 3:3. V prípade prehry by sa im skončila sezóna.

Preto bude dôležité, aby havranov prišlo povzbudiť čo najviac fanúšikov, ktorí bytvoria minimálne takú atmosféru, aká bola v Piešťanoch počas tretieho a štvrtého zápasu série.

Pred dnešným duelom nám prezradil svoje dojmy Václav Stupka: „Doma sa nám hrá vynikajúco. V oboch vystúpeniach pred našimi fanúšikmi sme hrali výborne a verím, že s pomocou ľudí na tribúnach sa vypneme k ďalšiemu dobrému výkonu. Urobíme všetko preto, aby sme si s divákmi užili víťaznú ďakovačku a nie rozlúčku so sezónou.“

Preto pozývame všetkých športových fanúšikov, aby dnes o 17:00 h prišli podporiť piešťanských havranov do Eastinn arény. Určite budú vašu podporu potrebovať.

Text: Tlačová správa ŠHK 37 Piešťany Foto: Tomáš Mačej/Archív L. Duračku