Hokejista Martin Filo poďakoval fanúšikom za podporu

Hráč ŠHK 37 Piešťany absolvoval po piatkovom zranení niekoľko operácií. Jeho návrat na ľad je však otázny. Pred včerajším domácim zápasom proti Trenčínu mu vyjadrili podporu piešťanskí fanúšikovia.

ecobolle3

„Ďakujem, vážne ma to potešilo. Verím, že sa čoskoro vidím,“ reagoval Martin Filo cez svoj profil na sociálnej sieti Facebook. Zároveň poďakoval všetkým, ktorí mu akýmkoľvek spôsobom vyjadrili podporu.

Hokejista utrpel vážne zranenia v piatkovom zápase proti Popradu. Po zákroku popradského obrancu Mateja Síkela mal roztrieštený siedmy stavec, ktorý mu museli nahradiť titánovým implantátom. Operovali ho v Košiciach, kam bol prevezený vrtuľníkom.

Operácie dopadli podľa jeho slov dobre, poďakoval všetkým lekárom a sestrám, ktorí sa oň ho starali. Nezabudol ani na spoluhráčov a vedenie klubu, ktorí ho v nemocnici navštívili. Nechýbal medzi nimi ani Matej Síkela.

„Momentálne mám pred sebou dlhú cestu dávania sa dokopy a verím tomu, že všetko pôjde dobre a budem v pohode fungovať. Svoj jeden životný príbeh som asi ale ukončil,“ napísal Martin Filo na svojom Facebooku.

Zdroj: Facebook

Inzercia
Inzercia