Hokej: Pred zápasom v Skalici ohlásil klub ďalšie zmeny

Začiatok aktuálneho týždňa priniesol opäť pohyb v kádri piešťanských havranov. Tentoraz sa však niesol v znamení príchodov.

Po dlhších rokovaniach sa vedenie ŠHK 37 Piešťany dohodlo na ďalšom pôsobení s českým obrancom Ivom Kotaškom, ktorý bol v minulej sezóne stabilným členom defenzívy havranov.

Nádejne vyzerá aj príchod Samuela Petráša, ktorý sa doteraz síce pripravoval so Slovanom Bratislava, no k havranom by sa mal pripojiť v priebehu týždňa.

Do prípravy hokejistov ŠHK 37 Piešťany sa zapojili ďalší traja mladíci. O miesto v obrane bude bojovať odchovanec Slovana Bratislava Patrik Bačík. Havrani mali o bronzového medailistu z minuloročných majstrovstiev sveta do 20 rokov záujem už minulý rok, no vtedy putoval do Nitry.

V útoku zvýši konkurenciu v príprave Dávid Horňák. Ten v minulých sezónach pôsobil v mládežníckych súťažiach USA a v poslednom ročníku odohral aj päť zápasov za Povážsku Bystricu.

Ďalej tréneri Gudas s Krišákom vyskúšajú Filipa Surovku, naposledy hráča prvoligovej Senice. Kotaška, Bačík, Horňák i Surovka dnes nastúpia na prípravný zápas proti Skalici.

Text a foto: ŠHK 37 Piešťany