Hokej: Novým trénerom havranov je Dušan Gregor

Novým trénerom ŠHK 37 Piešťany sa stal Dušan Gregor. Meno jeho asistenta bude známe v najbližších hodinách. Nový kouč havranov prevezme mužstvo na dnešnom tréningu.

Vedenie klubu ŠHK 37 Piešťany sa s novým trénerom zatiaľ dohodlo na spolupráci do konca sezóny. Hlavnou úlohou nového piešťanského kouča bude zmobilizovať tím a dostať ho do play-off. „Dušan Gregor bol jedným z trénerov, o ktorého sme mali záujem už pred sezónou. Vedeli sme, že je aj teraz voľný, tak sme sa mu ozvali a dohodli sme sa. Verím, že to je správna voľba,“ povedal na margo angažovania skúseného trénera prezident ŠHK 37 Jaroslav Lušňák.

Meno Dušana Gregora je späté najmä s Duklou Trenčín, kde pôsobil ako hráč a neskôr aj ako tréner. Naposledy pôsobil tento skúsený tréner v minulej sezóne v Slávii Praha, predtým dokonca koučoval tím KHL Admiral Vladivostok. V slovenskej najvyššej súťaži trénoval okrem Dukly Trenčín aj Martin, Košice, či Žilinu a v českej lige viedol Liberec. V minulosti trénoval reprezentačnú „dvadsiatku“ a skúsenosti má aj z ruskej VHL, kde viedol tímy Sokol Krasnojarsk i Saryarka Kaaganda.

DOPLNENÉ 2. februára 2016:

Asistentom trénera Dušana Gregora pri A-mužstve ŠHK 37 Piešťany bude Branislav Jánoš.

Branislav Jánoš má za sebou úspešnú hokejovú kariéru a je mnohonásobným reprezentantom Slovenskej republiky. V sezóne 2011/2012 a 2012/2013 pôsobil ako hráč aj v ŠHK 37 Piešťany. V minulom ročníku robil asistenta trénerovi Romanovi Stantienovi v Dukle Trenčín.

Text: shk37piestany.sk Foto: hokejportal.sk