Hokej: Mladí havrani vyhrali nad rovesníkmi z Púchova

Dorastenci HK Havrani Piešťany dnes porazili v zápase 13. kola 1. ligy tím MŠK Púchov 9:2 a s 30 bodmi vedú naše hokejové nádeje tabuľku.

Zápas začali lepšie hostia a v 5. minúte viedli. Do konca prvej časti hry však Havrani rozvlnili sieť štyri krát a rozhodli o svojom víťazstve. V druhej časti hry padol iba jeden gól a domáci tím ním zvyšoval na 5:1. V poslednej časti hry sa zopakovalo gólové poradie aj jeho počet. V závere tak mohli mladí Havrani konšťatovať svoje desiate víťazstvo v pomere 9:2.

HK Havrani Piešťany nastúpili v zostave:

Brankári: Ivanov Kirill, Šimo Matej

Hráči v poli: Radošinský Patrik, Savara Jakub, Valo Adrián, Sloboda Dominik, Ryšavý Adam, Cigánik Tomáš, Fajmon Adam, Krieger Marek, Scheuer Marek, Galbavý Gabriel, Adamovič Tomáš, Leitner Jakub, Švancara Miroslav, Zubek Damián, Benik Šimon, Vavro Matej, Šiška Patrik, Keprt Jakub, Sroka Ján.

Dorastenci HK Havrani pod vedením Radoslava Kolníka v doterajšom priebehu prvej ligy dorastu robia piešťanskému hokeju dobré meno. V jedenástich stretnutiach dali 61 gólov a inkasovali len 20-krát. Iba v jednom zápase na bratislavskej Hobe ťahali za kratší koniec a stratili jediné tri body.

V minulom ročníku sa dorastenci ešte pod značkou ŠHK 37 Piešťany dostali až do finále play-off prvej ligy, kde podľahli HK Trnava 0:3 na zápasy.

Fotogalériu zo stretnutia HK Havrani Piešťany – MŠK Púchov si môžete pozrieť na facebookovej stránke Piešťanskí Havrani.

Autor: Rasťo Gavora Foto: Marek Bučko