Hokej: Jasné víťazstvo Piešťan nad Skalicou

Druhý zápas Havranov proti Skalici v tejto sezóne dopadol jednoznačne v prospech domácich, Tomčák s premiérovým dvojnásobným gólovým zápisom.

Piešťany nastúpili do piatkového súboja pred necelou tisíckou divákov s cieľom zabudnúť na prehru v predošlom domácom zápase proti dvadsiatke. Už po prvej tretine po góloch Šimíčka a Holoviča svietil na výsledkovej tabuli stav 2:0.

Zvýšená aktivita hostí v druhej tretine priniesla svoje ovocie v podobe gólu Jaborníka. Napriek tomu dominovali na ľade Piešťany, pričom do poslednej tretiny vstupovali po góloch Baleja a Tomčáka už za stavu 4:1.

Posledná časť sa niesla v duchu kontrolovania hry zo strany domácich. V 56. minúte zaknihoval Jozef Tomčák svoj druhý, veľmi efektný gól zápasu (na titulnej fotke). Skaličania sa v závere takmer dočkali zníženia, ich predčasnú radosť však schladil zamietavý verdikt videorozhodcu.

Piešťanskej aréne by určite slušala i vyššia divácka návštevnosť. Avšak tí, ktorí si cestu našli, mohli po predvedenom výkone Piešťan odchádzať zo štadióna spokojní.

hokej_shk_skalica_1 hokej_shk_skalica_2 hokej_shk_skalica_3 hokej_shk_skalica_4 hokej_shk_skalica_5

Text: Martin Foltin Foto: Martin Palkovič

Inzercia