Hokej: Havranov posilní Michel Miklík

Tridsaťštyri ročný piešťanský rodák a odchovanec ŠHK 37 Piešťany Michel Miklík posilní svoj materský klub. V sobotu 15. októbra o 18.30 h nastúpi v prvom útoku a odohrá tak v amatérskej 2. hokejovej lige za žlto modré piešťanské farby jedno stretnutie proti HC Bratislava.

Michel Miklík sa vracia po 15 rokoch do mužstva a je kmeňovým hráčom Piešťan.

„Po uverejnení tlačovej správy o rozviazaní zmluvy medzi Slovanom Bratislava a Michelom Miklíkom som Michela oslovil s možnosťou sa ukázať na pár zápasov na našom ľade,“ hovorí Jaroslav Lušňák.

„Po dlhšom vzájomnom smiechu sa Michel vyslovil jednoznačne za. Po podpísaní nového kontraktu sa bude Michel okamžite sťahovať na nové pôsobisko, ale avšak zatiaľ bude hrať za nás. Je to pre nás veľká pocta a som veľmi rád, že Michel nezabudol na to, kde sa tomuto krásnemu športu začal venovať. Veľmi pekne mu za seba ďakujem a pozývam všetkých fanúšikov havranov na zápas proti lídrovi 2. hokejovej ligy,“ dodáva prezident ŠHK 37 Piešťany.

Michel Miklík nastúpi v útoku s Marekom Mihálikom a Jaroslavom Rybárikom.

ŠHK 37 Piešťany je po štyroch odohraných kolách v tabuľke na druhom mieste s deviatimi bodmi za lídrom HC Bratislava, ktorý ešte nestratil ani bod.

Autor: Rasťo Gavora Foto: facebook.com/michelmiklik