Hokej: Havrani v prvom domácom zápase nesklamali, vyhrali 4:2

Úvod sezóny hráčom ŠHK 37 Piešťany vyšiel na výbornú. Po víťazstve v Skalici nasledoval prvý domáci zápas, na ktorom vytvorili fanúšikovia piešťanského hokeja skvelú atmosféru. Odmenou im bolo výhra nad Žilinou.

Úvodné buly zápasu hodil primátor Miloš Tamajka. V bráne hostí stál bývalý reprezentant Piešťan Tomáš Tomek, s ktorý hneď v úvodnej časti zápasu inkasoval góly od Hrehorčáka a Ručkaya. Žilinčania začali strácať nervy, ale do druhej tretiny vstúpili kontaktným gólom. Presným zásahom odpovedal Šimíček. Druhý gól padol do domácej brány v úvode poslednej časti zápasu, ale o pár minút neskôr Jakub Ručkay upravil vedenie havranov na konečných 4:2.

Včerajší zápas sledovalo v Easton aréne tisíc divákov. Hokejisti ŠHK 37 Piešťany cestujú v utorok 15. septembra do Banskej Bystrice. Ďalší domáci zápas je naplánovaný na 18. septembra. Piešťany si zmerajú sily s Nitrou.

hokej_shk_37_piestany_MsHK_Zilina_5 hokej_shk_37_piestany_MsHK_Zilina_6 hokej_shk_37_piestany_MsHK_Zilina_7 hokej_shk_37_piestany_MsHK_Zilina_8 hokej_shk_37_piestany_MsHK_Zilina_4 hokej_shk_37_piestany_MsHK_Zilina_3 hokej_shk_37_piestany_MsHK_Zilina_2

Text a foto: Martin Palkovič