Hokej: Havrani prehrali s HK Orange 20 po nájazdoch

Pri všetkých góloch piešťanských hokejistov bola trojica Ručkay – Holovič – Valo. Posledný menovaný strelil svoj prvý extraligový gól. Napriek tomu domáci prehrali po nájazdoch 3:4.

Skóre otvorili hostia, ale po pár minútach nasledovala presná strela Tomáša Brňáka a vyrovnanie na 1:1. V polovici prvej tretiny sa Dvadsiatka opäť dostala do vedenia a situáciu zachraňoval práve mladý piešťanský odchovanec Ondrej Valo. V druhej časti zápasu zvýšil Jakub Ručkay na 3:2, ale hosťom sa podarilo o pár minút vyrovnať. V tretej tretine gól nepadol. Nasledovali samostatné nájazdy, z ktorých vyšiel víťazne tím HK Orange 20.

„V dnešnom stretnutí dal všetky tri góly jeden útok, ku ktorému sa ostatní nepridali. Bo to náš najhorší zápas v sezóne a dúfam, že sme si týmto minuli aj všetku smolu a už sa to nebude opakovať,“ zhodnotil po zápase tréner Leo Gudas.

„Je to veľmi príjemný pocit streliť prvý gól v extralige, navyše pred domácim publikom. Pevne verím, že mi to tam bude padať aj naďalej,“ povedal o svojom prvom extraligovom góle Ondrej Valo.

Zdroj: Piešťanskí Havrani, shk37piestany.sk Foto: Marek Bučko

Inzercia
Inzercia