Hokej: Havrani boli v plnom nasadení. Súperi inkasovali spŕšku gólov

Levice boli ďalším súperom Havranov. Najlepšie si počínali šiestaci, keď dokázali na horúcom levickom ľade zvíťaziť. Ôsmakom prvá tretina nevyšla, uhrali doma remízu a siedmaci na súpera nestačili. Dorastenci mali tento víkend voľno.

6. ŠHT
HK Levice – HK Havrani Piešťany 3:5

Góly: Habda 3, Smetana, Sučič Zápas sa začal pre Havranov vyvíjať pozitívne. Padali pekné góly a hráči hrali zodpovedne a bojovne. Po treťom góle hráči nedávali už do hry všetko, čo pomohlo súperovi streliť kontaktný gól a vyrovnať hru. Po štvrtom góle Havranov sa šance striedali na oboch stranách. Tím podržal brankár. Ku koncu zápasu spravili hráči dve hrúbky a súper sa dostal na koňa strelením dvoch gólov. Havrani pridali ešte jeden gól a do konca zápasu uhájili víťazstvo.

7. ŠHT
HK Havrani – HK Levice 0:9

Po dobrom úvode, v ktorom Havrani neinkasovali, im došli sily. Hostia od druhej tretiny herne aj strelecky jasne dominovali, čo sa nakoniec prejavilo vo výsledku.

8. ŠHT
HK Havrani – HK Levice 4:4

Góly: Jurica, Vitko, 2 Klapica Súper bol v prvej tretine jasne lepším tímom a dokázal to tromi presnými zásahmi. Havranom sa v druhej časti podarilo úplne zmeniť obraz hry a dotiahnuť sa na rozdiel gólu. Záver bol vyrovnaný. Svojím dôrazom a bojovnosťou hráči vydolovali zaslúžený bod za remízu.

P3
V nedeľu sa opäť konal v Piešťanoch turnaj žiakov HP3 v minihokeji. Turnaja sa zúčastnili tímy Ružinov 99 Bratislava, Dukla Trenčín, HKL Bratislava a domáci HK Havrani Piešťany. Havrani si zmerali sily s oboma bratislavskými tímami. 1. HK Havrani – Ružinov 99 BA 2:6

Góly: Alex Vavrík, Samuel Tomašek 2. HK Havrani – Ružinov 99 BA 6:2
Góly: Alex Vavrík, Lívia Blašková, Marcus Chippa, Tomáš Bohuš (3) 3. HK Havrani – HKL Bratislava 3:1
Góly: Alex Vavrík, Lívia Blašková, Maxim Mitošinka 4. HK Havrani – HKL Bratislava 6:2
Lívia Blašková, Alex Vavrík (2), Max Seitler (3)

Prvý zápas sa tretiaci pomaly rozbiehali, s postupujúcim časom sa dostávali do hry a zostávajúce 3 zápasy vyhrali. V bránke HK Havranov mali premiéru Karolína Chudá a Tobias Papulák, ktorí sa s touto úlohou popasovali veľmi dobre. Družstvo hralo kombinačný hokej, bránili v obrane, plnili pokyny trénerského dua (Tomáš Učen a Silvia Blašková) a zaslúžene po skončení zápasu lietali vzduchom hokejky a rukavice. Zostava HK Havrani: Karolína Chudá, Tobias Papulák – Max Seitler, Lukáš Moravčík, Alex Vavrík, Tomáš Bohuš, Thomas Učen, Marcus Chippa, Samuel Tomašek, Maxim Mitošinka, Lívia Blašková

P4

Štvrtáci zdolali Bratislavčanov

Výsledky štvrtákov Havranov domáceho turnaja Havran Cup 2019 (10.3.2019): Turnaja sa zúčastnili 4 mužstvá: HK Havrani Piešťany, HKL Bratislava, Ružinov 99 Bratislava a Dukla Trenčín. Štvrtákom sa podarili 2 pekné zaslúžené víťazstvá nad chlapcami z Ružinova a s HKL Bratislava oba zápasy skončili remízou. Celkovo hodnotíme tento domáci turnaj veľmi pozitívne. Po niekoľkých prehrách sa Havranom začína dariť a bojujú ako jeden tím za spoločné víťazstvá.

Zostava: Angelovič Matúš, Hlaváč Jakub, Schedling Michal, Kobelár Dávid, Koleno Richard, Buchman Artur, Jamrich Tobias, Jedlička Tomáš, Zeliska Miroslav, Benko Martin. V bráne: Hudec Lukáš, Pogran Tadeáš 1/ Havrani : Ružinov (4:1) Góly: Jamrich, Buchman, Schedling (2) 2/ Havrani : Ružinov (6:2) Góly: Hlaváč, Jedlička (2), Zeliska, Jamrich, Schedling 3/ Havrani : HKL Bratislava (1:1) Góly: Angelovič 4/ Havrani : HKL Bratislava (2:2) Góly: Jamrich, Buchman

Zdroj: HK Havrani