Hokej: Dorastenci porazili Partizánske, nestačili na Dubnicu

V žiackych zápasoch boli počas uplynulého víkendu súpermi hokejistov Piešťan rovesníci z Partizánskeho. Všetky zápasy boli veľmi vyrovnané. Siedmaci a ôsmaci po tuhom boji tesne prehrali. Šiestaci zvíťazili najtesnejším rozdielom. V 1. lige dorastu si pripísali chlapci cenné víťazstvo s Partizánskym v sobotu a v nedeľu s Dubnicou už na to nedokázali nadviazať a vysoko prehrali.

6. ŠHT

HK Havrani Piešťany – HK Iskra Partizánske 7:6
Góly: Habda 5, Ďuriš, Smetana
Zápas bol od začiatku vyrovnaný. Hráči bojovali za každého stavu, vďaka čomu súpera porazili.

7. ŠHT

HK Iskra Partizánske – HK Havrani Piešťany 4:2
Góly: Kolárik, Rehák Chlapci podľa trénera odohrali zatiaľ najlepší zápas. Vďaka obrovskej bojovnosti, nasadeniu obetavosti a výbornému výkonu brankára Petráša do 45. minúty viedli 1:0. V závere chlapcom dochádzali sily, čo súper dokonale využil na zvrat v stretnutí a štyrmi gólmi rozhodol o svojom víťazstve.

8. ŠHT

HK Iskra Partizánske – HK Havrani Piešťany 3:2
Góly: Klapica, Klapicová Stretnutie bolo od začiatku veľmi vyrovnané. Tímu sa nepodarilo premeniť stopercentné šance, čo súper potrestal dvomi gólmi. Do zápasu vrátil chlapcov kontaktný gól Klapicu v úvode druhej tretiny. V závere si Havrani siahali na víťazstvo. O body ich napokon pripravila nedisciplinovanosť, slabá efektivita i kontroverzné verdikty rozhodcov.

1. liga dorastu

HK Havrani Piešťany-HK Iskra Partizánske 5:2

Góly: Hussein 2, Kalnický, Gono, Ďuriš
Bojovnosť a nasadenie celého tímu malo odmenu v podobe víťazstva. Chlapci sa zomkli a bojovali jeden za druhého. Tréner zápas hodnotí ako výborný tímový výkon.

HK Havrani Piešťany-HK Dubnica nad Váhom 0:9

Veľmi slabý odovzdaný výkon nemohol inak skončiť ako debaklom. Jedine brankárka Rišianová podala optimálny výkon.

Zdroj: HK Havrani