Hex chystá na festival Červeník nový program

Na obľúbenom podujatí ani tento rok nebude chýbať skupina Hex. Jej členovia sú v skúšobni, kde pripravujú nové aranžmány piesní. Chcú totiž fanúšikom priniesť vynovený program s kvalitnejším zvukom.

Chalani sa tešia najmä na atmosféru, ktorú považujú za vynikajúcu. V Červeníku plánujú zostať aj po svojom vstúpení, venovať sa fanúšikom a užívať si letnú pohodu.

Na 51. ročníku Červeníckych slávností spevu a hudby vystúpia 5. a 6. augusta aj holandská skupina Pussycat, Horkýže Slíže, Gladiator, Zuzana Smatanová, ale aj Chinaski.

„Tento festival máme veľmi radi, pretože sa na ňom stretáva naozaj široké publikum od detí až po tých skôr narodených. Navyše, je to v kraji, ktorý nám je blízky a kde máme korene. Chodí sem kopec našich kamarátov a známych. A v neposlednom rade je aj samotný priestor úplne super, keďže ide o amfiteáter, kde máme ľudí, ako na dlani. Je to geniálne miesto, kde cítime aj energiu z posledného radu. Je to, ako by sme boli vo veľkej obývačke plnej kamarátov. V Červeníku sa dá veľmi krásne dosiahnuť prepojenie medzi kapelou a publikom,“ vyznáva sa líder Hex-u Tomáš „Yxo“ Dohňanský.

Pre 51. ročník Červeníckych slávností spevu, hudby a tanca už teraz HEX-áci chystajú špeciálny program. Chcú, aby bol koncert dokonalý.

„Tento rok by sme veľmi radi zaradili do nášho vystúpenia aj nejaké „starinky“ a tiež jednu, možno dve nové pesničky. Určite tam však pôjdeme s vynoveným koncertným programom. Niektoré pesničky dostanú nové aranžmány, jednoducho chceme ľuďom ukázať, že HEX to stále baví a stále sa posúva hudobne ďalej. Už teraz makáme na ešte lepšom zvuku spolu s celým našim tímom,“ dodáva Tomáš „Yxo“ Dohňanský.

hex foto Martin Magál

Text: Tlačová správa Foto: Martin Magál