Havrani prehrali s najhorším možným výsledkom 0:1

Napriek vyrovnanému zápasu s množstvom šancí na oboch stranách, gól do brány Trenčína nepadol. Hráčom ŠHK 37 Piešťany chýbalo len trochu hokejového šťastia.

ecobolle3

Z jediného gólu dnešného stretnutia sa tešili Trenčania, keď v 17. minúte prekonal brankára Rybára Koyš. Prvé dve tretiny sa niesli v znamení viacerých vylúčení. Domáci sa dokonca museli istý čas brániť presile päť na tri, ale ani vtedy gól nepadol.

Rovnako ho však nedokázali pretlačiť do súperovej brány oni. Mali množstvo šancí, chýbal im však kus hokejového šťastia. Najviac sa to ukázalo v poslednej časti zápasu, v ktorej vyvinuli na Trenčanov obrovský tlak. Vyše 1 600 divákov kričalo „gól“ zbytočne aj vo chvíli, keď zostala súperova brána takmer prázdna a brankár Chábera zachraňoval situáciu iba lapačkou.

„Ja by som čo najskôr na tento zápas zabudol, lebo výsledok 1:0 mrzí najviac. Ideme ďalej,“ povedal po stretnutí kapitán havranov Richard Filip.

shk37_triencin_1 shk37_triencin_2 shk37_triencin_4 shk37_triencin_5 shk37_triencin_6 shk37_triencin_7 shk37_triencin_8 shk37_triencin_9 shk37_triencin_10

Text a foto: Martin Palkovič

Inzercia
Inzercia