Hádzaná: Prípravkári s medailovými umiestneniami

V nedeľu 19. januára sa štyri najmladšie tímy hádzanárov MHK Piešťany zúčastnili celodenného turnaja v Stupave. Dva tímy A a B hrali v najmladšej kategórii ročníkov narodenia 2011 a mladší. Jeden tím bol v dievčenskej a jeden v chlapčenskej kategórii ročníkov narodenia 2009 a 2010.

Najlepšie si počínal A tím najmladších prípraviek, ročník narodenia 2011 a mladší, ktorý skončil na peknom 2. mieste z celkovo 13 družstiev.

Čo sa týka B tímu tejto vekovej kategórie, tak niektoré deti tam absolvovali na turnaji svoju minihádzanársku premiéru. Pre tieto deti bolo odmenou každý strelený gól. Po dvoch tesných prehrách obsadili v skupine 4. miesto. V bojoch o umiestnenie nakoniec dokázali raz zvíťaziť a preto im patrilo 11. miesto

Naše dievčatá v kategórii ročníkov narodenia 2009-2010 to v silnej konkurencii veľmi ťažké a z trinástich družstiev nakoniec skončili až na 10. mieste.

V chlapčenskej kategórii ročníkov narodenia 2009-2010 začali chalani skupinu veľmi dobre, keď už v prvom zápase porazili minulo turnajového víťaza Stupavu A. Následne však prehrali po veľmi bojovnom výkone len o dva góly s neskorším víťazom celého turnaja s tímom z Česka Holešovom a preto nakoniec hrali o tretie miesto. V tomto zápase poľahky zdolali tím Stupavu C a odniesli si tak pekné 3. miesto z celkovo 8 tímov.

Text a foto: MHK Piešťany