Hádzaná: Piešťany nezaváhali ani v Pezinku

V štvrtom kole nadstavby o 1. až 6. miesto cestovali piešťanskí hádzanári k tretiemu družstvu priebežnej tabuľky do Pezinka, kde zvíťazili 26:31.

V predchádzajúcich kolách dokázal Pezinok poraziť aj vtedajšieho lídra tabuľky Košice, Piešťanci mali preto pred týmto súperom náležitý rešpekt. „Od začiatku sme sa spoliehali na našu obranu a výkon brankára Javorčeka,“ zhodnotil tréner MHK Piešťany Martin Nedorost.

Dodal, že v útoku sa jeho zverencom nedarilo vypracovať šance na úspešnú koncovku. Aj preto náskok získaný v prvom polčase neskôr udržiavali.

„V našej hre nebolo ani badať prestriedanie hráčov z lavičky v druhom polčase. Na ihrisko sa postupne dostali všetci hráči okrem navrátilca do zostavy Šantavého. Prvý gól v našom drese strelil Chudý. Opät sme podali kvalitný kolektívny výkon založený na trpezlivej kombinačnej hre, keď boli nebezpeční všetci hráči na ihrisku. Poďakovanie za víťazstvo patrí všetkým hráčom ako aj dvom desiatkam verných divákov, ktorí nám vytvorili domáce prostredie,“ uzavrel tréner.

Hráči MHK Piešťany privítajú na domácej palubovke v nedeľu 8. apríla tím Crows Košice, ktorému aktuálne patrí druhé miesto tabuľky.

Zdroj: MHK Piešťany Ilustr. foto: Marek Bučko