Hádzaná: Piešťanci proti Modre nezaváhali

Po reprezentačnej prestávke privítali hádzanári MHK Piešťany na domácej palubovke súperov zo Slovana Modra. V zápase 9. kola Slovnaft handball extraligy Piešťanci bez problémov zvíťazili 33:23. Tréner dal šancu všetkým hráčom.

Z víťazstva sa naposledy hráči MHK Piešťany tešili začiatkom septembra, keď porazili favorizovaný Tatran Prešov. Vstup do zápasu so Slovanom Modra sa im vydaril, vypracovali si pohodlné vedenie, ktoré udržali až do konca. Najviac k nemu bodovo prispel krídelník Viktor Szapu.

Tréner Martin Nedorost preto mohol do hry postupne poslať takmer všetkých hráčov z lavičky vrátane brankára Denisa Drahovského. „Poctivo trénuje, chce sa zlepšovať, aby dobiehal Michala Meluša, je to len na ňom,“ povedal po zápase na jeho adresu tréner.

Piešťanským hádzanárom aktuálne patrí 6. miesto v tabuľke. Už v sobotu 10. novembra o 18.00 h nastúpia v Diplomat aréne proti súperom z Malaciek.

„Každý dnes odovzdal všetko, čo mal. Bola výborná kulisa, budeme radi, keď bude chodiť na zápasy stále viac ľudí,“ dodal Martin Nedorost.

Text a foto: Martin Palkovič