Grape v Piešťanoch niečo chystá

Organizátori festivalu Grape, ktorý sa tento rok kvôli protiepidemickým opatreniam neuskutoční, pripravujú podujatie s názvom Park duševného zdravia. Uskutoční sa 6. až 8. augusta v Piešťanoch.

Kvôli vyššiemu počtu charterových letov mal byť 11. ročník festivalu Grape posledným na piešťanskom letisku. Koronakríza zmenila plány vedenia letiskovej spoločnosti aj organizátorov podujatia, ktoré dokáže vypredať veľkú časť ubytovacích kapacít v Piešťanoch.

Grape sa tento rok v Piešťanoch neuskutoční a miesto jeho konania v auguste 2021 zatiaľ nie je známe. Napriek tomu usporiadatelia pripravujú na pôvodný termín akciu, o ktorej zatiaľ veľa neprezradili.

Dnes Tour de Piešťany… niečo malé na august vymyslíme☝️ Pipi & Lukáš ďakujeme za mapu mesta🤓🦉 #mestopiestany #grapefestival

Uverejnil používateľ GRAPE FESTIVAL Utorok 2. júna 2020

„Ahojte, tak ako sme sľúbili, niečo maličké sme pre vás na august vymysleli. Spolu s mestom Piešťany pripravujeme akciu s názvom Park duševného zdravia, ktorá sa uskutoční v mestskom parku a okolí. Trvať bude tri dni, a to od 6. do 8. augusta, čiže v dátumoch, kedy sa mal konať letný Grape. Bližšie info o programe čoskoro,“ informovali v utorok cez facebook.

Festivalový tím potešil obyvateľov Piešťan malým podujatím aj koncom mája, keď sa na sídlisku Valová uskutočnil koncert kapely Para, ktorý mohli ľudia sledovať z okien a balkónov.

Ahojte, tak ako sme sľúbili, niečo maličké sme pre vás na august vymysleli. Spolu s mestom Piešťany pripravujeme akciu s…

Uverejnil používateľ GRAPE FESTIVAL Utorok 7. júla 2020

Text: Martin Palkovič Foto: Grape Festival