Futbal: Posledný zápas jesene nebude, ale v sobotu štartuje MFL

V nedeľu 6. novembra sa na futbalovom štadióne v Piešťanoch pravdepodobne neodohrá posledné ligové kolo jesene proti tímu z Kočín-Lančára. Hostia predbežne upozornili veľký počet zranených a chorých v ich tíme, na zápas pravdepodobne nenastúpia. Priaznivci futbalu sa však v sobotu môžu prísť pozrieť na úvodný turnaj Mestskej futbalovej ligy.

„Zimnú prestávku využijeme na drobné rekonštrukčné stavby objektu, 12. novembra sa môžu všetci priaznivci zúčastniť veľkej brigády, čaká nás veľa zaujímavej roboty v Športhotel Bare, a aj preto sa postupne tešíme na prvé výsledky našej práce,“ hovorí štatutár PFK Erik Hlavatý.

Od pondelka si tak návštevníci baru budú môcť zahrať biliard, futbal a šípky. V sobotu navyše štartuje úvodný turnaj Mestskej futbalovej ligy v Piešťanoch. „Tešíme sa zo záujmu ľudí o futbal v našom meste a znovuzrodenie ligy. Určite sa nezabudnite prísť pozrieť na vašich susedov, kamarátov či kolegov. Budú to zápasy plné zábavy, ale i emócií,“ zhodnotil túto staronovú súťaž šéf PFK.

Do Mestskej futbalovej ligy sa prihlásilo sedem mužstiev, väčšina z nich má naplnenú súpisku, teda dvadsať hráčov. Hrať sa bude na umelej tráve PFK až do konca decembra a jarná časť začne v apríli.

Autor: MB/TK PFK