Futbal: PFK Piešťany bojuje o titul v lige

Už túto sobotu 8. júna o 17.00 h sa uskutoční rozhodujúci a posledný zápas mužov v aktuálnej sezóne. Na domácej pôde privítajú tretie mužstvo tabuľky ŠK Slávia Zeleneč. Organizátori si pre fanúšikov pripravili tombolu aj súťaž, v ktorej môžu vyhrať dres Milana Škriniara alebo zájazd do Mníchova pre dve osoby na AUDI CUP 2019.

Muži sa po 25 zápasoch nachádzajú na prvom mieste tabuľky s dvojbodovým náskokom pred druhým Zavarom. Na výhru v šiestej lige im stačí remíza. V prípade úspechu sa im v tretej sezóne podarí tretíkrát postúpiť o súťaž vyššie.

„Postupne sa dostávame tam, kde sa ako klub chceme nachádzať. Ako poďakovanie pre fanúšikov sme im v poslednom zápase pripravili zaujímavú tombolu, ktorej vrcholom je polčasová súťaž o zájazd na prestížny turnaj s najlepšími tímami sveta AUDI CUP,“ vyjadril sa prezident futbalového klubu Ján Stachura.

V následnej tombole, do ktorej prispela najmä agentúra Superfanúšik a PFK Piešťany, budú hrať o ďalšie zaujímavé ceny. Počas zápasu rovnako plánujú vyhlásiť nominácie na anketu Najlepší futbalista Piešťan, kde budú zapojené aj dorastenecké a žiacke mužstvá, za ktorých budú môcť fanúšikovia hlasovať každý deň až do konca júla. Lístok do tomboly získa každý platiaci divák, ktorý príde na zápas.

Počas júnových týždňov sa futbalisti angažujú vo viacerých podujatiach. „Uvidíte nás v sobotu na ceste rozprávkovým parkom, či 22. júna na  bezbariérovom festivale Paráda, ktorý sa koná na Kúpeľnom ostrove. Navyše, v rovnakom termíne budú u nás v areáli Majstrovstvá Slovenska v malom futbale,“ dodáva Stachura. V prvých troch júlových týždňoch plánujú Letné futbalové kempy pre deti od 5 do 13 rokov. Prihlásiť sa dá do konca júna an webovej stránke klubu.

„Veríme, že si u nás každý príde na svoje. Príďte podporiť našich mužov a osláviť postup do vyššej ligy. Budeme Vás potrebovať,“ uzavrel Ján Stachura.

Text a foto: MB / TK PFK