Florbal: Piešťanskí juniori v úvode extraligy dvakrát prehrali

Nováčikovia v juniorskej extralige sa počas uplynulého víkendu premiérovo predstavili na domácej palubovke. K zisku prvých bodov mali najbližšie v sobotu, nakoniec však prehrali aj nedeľný zápas.

Juniori z FBC Páv Piešťany si 14. septembra zmerali sily so Snipers Bratislava. Po prvých dvoch tretinách mali jasný náskok, v záverečnej časti zápasu však nestrelili ani jeden gól, namiesto toho tri inkasovali. Výsledok bol nakoniec 6:7 v prospech hostí z Bratislavy.

„Prehrali sme si vyhratý zápas. Tretiu tretinu sme boli neefektívni a položili nás oslabenia,“ okomentoval sobotný zápas tréner piešťanských juniorov Michal Srnec

Ešte menej sa Pávom darilo v nedeľu 15. septembra, keď ich súperi z Tsunami Záhorská Bystrica prestierali 3:11. Tréner M. Srnec k tomu povedal: „Dnes sme zaostaváli za súperom vo všetkom. Z tohto zápasu sa musíme jednoducho poučiť a ideme ďalej. Musíme hrať ako tím, nie ako individuality. Potrénujeme a za dva týždne nás čaká nové dvojkolo, v ktorom budeme chcieť byť úspešní.“

Ďalšie dva extraligové zápasy odohrajú juniori z FBC Páv Piešťany na palubovkách súperov, najbližšie sa v Diplomat aréne predstavia 12. a 13. októbra.

Text: Martin Palkovič Foto: FBC Páv Piešťany