Festival Slovenské Hrady: Müller, Olympic aj Arakain s Luciou Bílou

V sobotu, 9. septembra, sa hradným areálom na Červenom Kameni rozoznejú tóny tej najlepšej slovenskej a českej muziky. O vynikajúci hudobný záver leta sa na festivale Slovenské hrady postarajú Richard Müller, IMT Smile, Olympic či Arakain s Luciou Bílou a mnohí ďalší.

Po úspešnej šnúre letnej festivalovej série Hrady CZ v Čechách a na Morave, prichádza už po druhýkrát aj na Slovensko letný kultúrny festival Slovenské hrady.

Ten okrem nezabudnuteľného hudobného zážitku prináša aj možnosť spoznať našu históriu, a to či už prehliadkou hradu Červený Kameň zahrnutú v cene festivalovej vstupenky či v rámci viacerých sprievodných podujatí a atrakcií. Tú pravú, či už historickú alebo modernú atmosféru podujatia môžu dotvoriť v rámci karnevalovej súťaže svojimi maskami aj samotní návštevníci.

Festivalový areál sa otvorí dopoludnia od 10.30 h a už o hodinu na to sa rozozvučia účinkujúci na dvoch pripravených pódiách. Postupne sa predstavia napríklad víťazi internetového hlasovania o účasť na festivale – kapela Instinct či talentovaná pesničkárka Mirka Miškechová. Nasledovať budú koncerty speváka Tomáša Klusa, kapely Bod Omylu, legendárneho Olympicu a potom i domácej skupiny Korben Dallas.

Podvečerný program o 17-tej načne nezameniteľné spojenie Lucie Bílej a kapely Arakain, ktorých vystrieda raper Majk Spirit a neskôr i kapely Desmod, Zoči Voči, IMT Smile alebo ženská heavyrocková kapela The Agony. Vrcholom festivalového večera na Červenom Kameni bude po jedenástej hodine večer koncert Richarda Müllera.

Text a foto: Tlačová správa/Festival Slovenské Hrady