Festival letectva 2020 definitívne zrušili

Letecká šou na piešťanskom nebi sa tento rok neuskutoční. Organizátori najprv informovali o možnom presune zo začiatku mája, dnes oznámili, že podujatie usporiadajú až o rok.

„Festival letectva 2020 sme boli nútení vzhľadom k situácii zrušiť. Avšak už máme stanovený termín pre budúci rok, bude to 8. a 9. mája 2021 s tým, že 7. mája sa večer uskutoční Nočná airshow,“ informovala Lýdia Vozárová zo Slovenskej leteckej agentúry, ktorá podujatie organizuje.

Už začiatkom apríla usporiadatelia oznámili, že ich zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti. Držitelia majú dve možnosti, a to buď počkať na oznámenie náhradného termínu a  nežiadať refundáciu alebo žiadať vrátenie peňazí. V druhom prípade je potrebné napísať e-mail na reklamacie@predpredaj.sk, v ktorom žiadateľ musí uviesť nasledujúce údaje: v prípade platby kartou online (card pay) číslo objednávky, v prípade platby prevodom (internet banking) číslo objednávky a číslo účtu v tvare IBAN.

Festival letectva je jedným z viacerých veľkých podujatí, ktoré sa tento rok v Piešťanoch kvôli šíreniu koronavírusu neuskutočnia. Na jún 2021 boli presunuté aj Piešťanské Zlaté stuhy, zrušené je Otvorenie letnej kúpeľnej sezóny aj CityFest.

Ak to epidemiologická situácia umožní, viaceré podujatia sa uskutočnia v závere leta. Viac informácií nájdete na tejto adrese.

Zdroj: piestany.sk Ilustr. foto: Martin Palkovič