FBC Páv oslavuje 5. narodeniny klubovou hymnou

Od oficiálneho založenia florbalového klubu FBC Páv Piešťany uplynulo 5 rokov. Pri tejto príležitosti klub predstavil svoju novú hymnu a inováciu loga. Florbalisti pracujú s deťmi a mládežou všetkých vekových kategórií.

Počas letných prázdnin sa na ihrisku pri Dome umenia konali pravidelné ranné tréningy a v nasledujúcej sezóne budú za FBC Páv Piešťany v súťažiach prihlásené všetky vekové kategórie. „To znamená, že už deti od 6 rokov budú hrať slovenskú florbalovú ligu. Prvýkrát tak budeme mať kompletnú mládežnícku základňu v súťaži,“ uviedol prezident klubu Matúš Kromholc.

Juniorov túto sezónu čaká baráž o Juniorskú extraligu a muži zabojujú o postup do 1. ligy. V prípade ich úspechu sa bude v Piešťanoch hrať opäť celoslovenská súťaž.

„Celá naša sezóna sa ponesie v rámci hesla My sme Páv, pričom celé naša komunikácia je rovnako označená hashtagom – nakoniec aj naša hymna nesie taký názov,“ dodal Matúš Kromholc.

Autorom textu je Bio Rodrigez (Róbert Juríček z Piešťan), hudbu spracoval známy producent Abe Beat z H16 a o videoklip sa postarala spoločnosť Bona Publica.

„Za pomoc ďakujeme aj Mestu Piešťany za promptné zapožičanie piešťanskej zástavy – štandardy a zároveň pánovi Nerádovi za zapožičanie priestorov v Diplomat aréne na natáčanie zdarma,“ uzavrel prezident klubu.

Text: Martin Palkovič Zdroj: FBC Páv