Elektrárňu roztancuje mix jazzu, indie-rocku a soulu v podaní Nat Osborn Band

Kapela mladého rodáka z New Yorku dokáže kdekoľvek navodiť atmosféru brooklynského klubu. Nat Osborn Band predstaví v Elektrární Piešťany nezvyčajnú fúziu rôznych žánrov v piatok 9. júna 2017. Podujatie, ktoré nebude iba bežným koncertom, ale skôr tanečným večerom, začína o 20.30 h.

Elektárňa Piešťany je jednou zo zastávok európskeho turné formácie, ktorej hudobní kritici predpovedajú veľkú budúcnosť. Nat Osborn Band mieša vo svojej tvorbe prvky soulu, funku, indie-rocku a jazzu. Ich koncerty sú známe aj tým, že hudobníci počas nich dokážu navodiť atmosféru brooklynského klubu.

Práve v New Yorku Nat Osborn odštartoval svoju hudobnú kariéru. Už vyše desať rokov pôsobí v rôznych projektoch, preslávil ho však až jeho vlastný band. Mladý klavirista a pesničkár s ním vydal zatiaľ iba jeden album (The King and The Clown). Viac sa totiž venuje koncertovaniu.

Formácia vznikla na konci roka 2011 a rýchlo získala dobré meno na newyorskej klubovej scéne. Po vydaní debutového albumu nasledovali koncerty na oboch stranách atlantického oceánu. Kapela má za sebou aj niekoľko úspešných vystúpení na Slovensku.

V Elektrárni Piešťany predstaví Nat Osborn Band svoju fúziu jazzu, indie-rocku a soulu 9. júna 2017 v zložení Nat Osborn (klávesy, spev), Dustin Carlson (gitara), Damian Niewinski (bicie), Mike Parker (basa).

O zábavu počas warm-up párty, ktorá začne už o 19.00 h, sa postarajú DJi Tomáš Bušo a Adam Kvasnica.

Zdroj: Tlačová správa/Elektrárňa Piešťany