Detská hokejová radosť už tento víkend v Piešťanoch

Najmladšie hokejové nádeje z celého Trnavského kraja sa predstavia v Piešťanoch už túto nedeľu 12. januára od 9:00 do 14:00 h.

Zvedú súboje v piatom a poslednom kole o putovný pohár župana Trnavského samosprávneho kraja. Zúčastnia sa chlapci a dievčatá ročníka 2012 a mladší z klubov HK Havrani Piešťany, Gladiator Trnava, MHKM Skalica a HK 91 Senica. Celkovo sa odohrá 12 zápasov, keďže každý z klubov má dve družstvá.

Základnými hodnotami na, ktorých je krajský pohár postavený, sú radosť, dôvera a rešpekt. Prioritou organizátorov je, aby všetky ocenenia, okrem trofeje boli rovnaké, aby nenastala selekcia detí na základe iných kritérií ako je radosť. Tú budú mať všetky deti rovnakú, preto aj rovnaké ocenenia. Putovný pohár by do Piešťan mal prísť odovzdať župan Jozef Viskupič, ktorý nad podujatím prevzal záštitu.

Putovný pohár získava na turnaji vždy klub, ktorý organizuje nasledujúci turnaj. Príďte povzbudiť budúce hviezdy. Mottom celého projektu je: Nerobíme to pre víťazstvá, robíme to pre radosť.

Text: Tlačová správa HK Havrani Foto: TTSK