Deň rodiny v Prírodnom kine

Podujatie, ktoré organizuje Centrum pomoci pre rodinu, sa uskutoční v sobotu 26. júna. Začiatok je o 15.00 h.

„Pre nás je Deň rodiny takmer ako štátnym sviatkom, preto sa na tento deň poctivo pripravujeme a spolu s nami aj ďalšie spolupracujúce organizácie,“ hovorí organizátor podujatia Michal Lipovský. Návštevníci sa podľa jeho slov môžu tešiť na pestrý program i sprievodné aktivity.

Postarajú sa oň žiaci Základnej umeleckej školy Piešťany i Súkromnej základnej umeleckej školy Piešťany. Plánované je tiež vystúpenie folklórneho súboru Žito, divadelné predstavenie pre deti Zajko Fajko a Hadík Vadík v podaní divadla Kasia. Hudobnou hosťkou bude mladá talentovaná speváčka a pesničkárka Mária Valentová.

O sprievodné aktivity sa postarajú rôzne občianske združenia ako Trnavská arcidiecézna charita, detské centrum Lienka, Mary´s Meals a ďalšie spolupracujúce organizácie. Tešiť sa môžete na nafukovacie atrakcie, hry s grafomotorikou, spoločenské hry, maľovanie na tvár a ďalšie.

Podujatie sa realizuje v spolupráci s mestom Piešťany a Mestským kultúrnym strediskom a je podporené z participatívneho rozpočtu mesta Piešťany.

Zdroj: Tlačová správa – Centrum pomoci pre rodinu