CityFest opäť odštartuje kultúrne leto v našom meste

Mestský festival CityFest je už niekoľko rokov neodmysliteľnou súčasťou kultúrneho leta v Piešťanoch a každoročne do centra priláka tisíce návštevníkov.

Organizátori, ktorými sú B&R Group a Agentúra Crea v spolupráci s Mestom Piešťany opäť premenia Námestie slobody a Rázusovu ulicu na areál v ktorom vyrastie festival a predstaví sa v ňom množstvo kapiel a interpretov. Ich mená zatiaľ síce ešte nezverejnili, ale sľubujú, že festival bude ako po minulé roky pestrý a plný skvelej hudby a zábavy.

„Našim cieľom je, aby mesto žilo. CityFest je mestský festival, v inej lokalite než v centre Piešťan, si ho nevieme predstaviť,“ hovorí Ján Románek z B&R Group.

Podľa jeho slov mal CityFest 2016 mimoriadnu odozvu a na Námestí slobody vládla neopísateľná atmosféra.

Tohtoročnou novinkou bude uzatvorený areál, ktorý má zvýšiť bezpečnosť návštevníkov a symbolické vstupné. Táto novinka bude ako reakcia na pretrvávajúce problémy z predošlých ročníkov keď niektorí ľudia ignorujú bezpečnostné pokyny a napriek všetkým upozorneniam nosia do areálu sklenné flaše a ako organizátor musíme na túto skutočnosť reagovať a urobiť všetko pre bezpečnosť návštevníkov.

Cieľom organizátorov je, aby CityFest opäť bavil ľudí minimálne ako tomu bolo v predošlých ročníkoch.  Na podujatie, ktoré sa uskutoční 26 a 27. mája preto už teraz všetkých pozývajú a v najbližších týždňoch sľubujú zverejniť mená všetkých potvrdených interpretov. Fanúšikovia dobrej hudby sa majú na čo tešiť.

Text, foto a video: Tlačová správa organizátorov CityFestu