CityFest mal rekordnú návštevnosť

Počas uplynulého víkendu sa v Piešťanoch uskutočnilo jedno z najväčších kultúrnych podujatí na území mesta – CityFest 2016, ktoré navštívili tisíce ľudí.

Centrum na tri dni ovládla hudba a zábava. Festival prebral mesto Piešťany k životu. Zahrali na ňom hviezdy ako David Koller z legendárnej kapely Lucie, Xindl X, Kali, Le Payaco, Billy Barman, Miro Jaroš a mnohí ďalší.

„CityFest 2016 je za nami. Rekordná návštevnosť, krásne počasie, skvelý program a skvelí ľudia, ktorí vytvorili úžasnú atmosféru. Asi takto sa dá zhrnúť do jednej vety šesť mesiacov príprav, pár bezsenných nocí, nejaké šedivé vlasy a vrásky navyše. Neľutujeme, práve naopak  sme nesmierne radi, že sa nám podarilo naplniť naše sľuby a ročník 2016 bol najlepší,“ hovorí Ján Románek z B&R Group.

Dodáva, že v mene B&R group a agentúry Crea ďakuje partnerom, dodávateľom, pracovníkom, dobrovoľníkom, médiám, Službám mesta Piešťany, samotnému Mestu Piešťany a všetkým, ktorí sa na tomto podujatí podieľali.

„Ďakujeme aj všetkým, ktorým CityFest nejakým spôsobom narušil každodenný život za ich trpezlivosť a pevné nervy. A na záver v neposlednom rade Vám ďakujeme za množstvo správ a emailov, ktoré nám posielate. Veľmi si to vážime a je to pre nás veľké zadosťučinenie a uznanie za našu prácu,“ uzatvára Ján Románek.

Text a foto: Tlačová správa