Cestovanie školákov výhodnejšie s čipovou kartou ARRIVA Trnava

Cestovanie s čipovou kartou Arriva Trnava je výhodnejšie a bezpečnejšie nielen pre žiakov základných a stredných škôl, ale aj pre ich rodičov. Vďaka zľave na cestovnom ušetrí každý držiteľ čipovej karty až desiatky eur ročne. Navyše, žiaci s čipovou kartou nemusia pri sebe nosiť hotovosť a skráti sa aj čas nastupovania do autobusu.

„Vždy na začiatku školského roka vidíme nárast záujmu rodičov o čipovú kartu Arriva Trnava pre ich deti. Pri vybavovaní karty pre svojich školákov by však nemali rodičia zabúdať ani na seba, pretože vďaka nej ušetrí každý člen rodiny. Čipová karta platí na linkách mestskej hromadnej dopravy v Trnave, Piešťanoch, Senici a Hlohovci i na prímestských autobusových linkách v týchto okresoch a v rámci Slovenska aj v autobusoch všetkých dopravcov zapojených do systému Slovenského dopravného pasu,“ uviedol Peter Nemec, generálny riaditeľ spoločnosti Arriva Trnava.

Kúpa cestovného lístka je s čipovou kartou veľmi jednoduchá – stačí priložiť k terminálu vodiča a počkať na pípnutie. Cestovanie je tak nielen výhodnejšie, ale šetrí čas a je bezpečnejšie, pretože nie je potrebné nosiť pri sebe hotovosť.

Po vyplnení žiadosti a jej predložení na zákazníckom centre v Trnave, Piešťanoch, Senici alebo Hlohovci je čipová karta cestujúcemu vystavená na počkanie. Žiadosť nájdu záujemcovia na webovej stránke spoločnosti a v každom zákazníckom centre Arriva Trnava.

Zdroj: Tlačová správa – Arriva Trnava