Časť Pro Patrie čaká veľká rekonštrukcia

Pre zvýšenie kvality služieb a spokojnosti hostí kúpele postupne investujú do renovácie a modernizácie priestorov ubytovania. Čoskoro začne reozsiahal rekonštrukcia pavilónu J v kúpeľnom hoteli Pro Patria.

Bude prebiehať od 11. marca do 30. júna a z pôvodnej stavebnej konštrukcie ostanú len obvodové múry. Rekonštruovaná plocha predstavuje 670 m2 úžitkovej plochy. Pavilón bude vybavený novou dispozíciou a kompletne novým zariadením interiéru.

Po novom bude mať tri nadzemné podlažia s výťahom a poskytne klientom ubytovanie v trojhviezdičkovom štandarde. Ubytovacia kapacita kúpeľného hotela sa rozšíri o 14 dvojposteľových izieb.

Nakoľko ide o samostatný pavilón, rekonštrukcia žiadnym spôsobom neovplyvní chod kúpeľného hotela Pro Patria.

Počas schvaľovacieho procesu ako i počas samotnej realizácie Slovenské liečebné kúpele Piešťany a.s. rešpektujú všetky požiadavky legislatívy, stavebného úradu ako aj požiadavky Pamiatkového úradu v Trnave.

„Veríme, že modernizácia a zvýšenie kvality ubytovania v kúpeľnom hoteli Pro Patria sa u hostí stretne s pozitívnou odozvou. Spokojnosť našich klientov je pre nás kľúčová. Som veľmi rád, že vďaka tejto investícií si naši klienti budú môcť ešte viac vychutnať pobyt v Kúpeľoch Piešťany a dopriať si ešte väčšie pohodlie,“ uviedol finančný riaditeľ Viliam Mikuláš.

Kúpele Piešťany patria už viac ako 100 rokov k popredným európskym kúpeľom v liečbe ochorení pohybového aparátu spojených s bolesťami napríklad chrbta alebo kĺbov, reumatizmu a nervového systému. Unikátne prírodné zdroje – liečivé sírne bahno a termálna minerálna voda, sú preslávené svojimi blahodarnými účinkami ako po celom svete.

Text a foto: Tlačová správa SLKP (krátené)/red