Boil in Oil je späť

Multižánrový projekt, ktorý píše svoji históriu viac než dva roky prichádza s ďalším dielom. Tak ako naposledy sa uskutoční v klube Podzemie a tentokrát predstaví nádejne mená slovenskej klubovej scény, interpretov získavajúcich úspechy aj za hranicami našej krajiny.

Piešťanská komunita MUSHLA opäť pripravila pre svoje domáce publikum pestrý program. Svoje zručnosti za dJským pultom už tradične odprezentuje BIIZA – rezident akcie Boil in Oil, ktorý si prednedávnom zahral aj po boku DJ WICHA na bratislavskej akcií Tlak.

Podporovať ho bude INKWALL, horúce meno na slovenskej elektronickej scéne, ktoré si pre tento rok zaslúžilo až dve nominácie v rámci Radio_Head Awards. Ťahákom sobotnej noci je popredný DJ a producent – JIMMY PÉ. Niekoľkokrát sa objavil na najväčšom svetovom festival Sziget a pravidelne sa účastní festivalov ako Pohoda či Grape. Jeho tvorba presahuje za hranice Slovenska a objavuje sa v setoch popredných zahraničných Djov.

Ak v sobotu 20. februára nenavštíviš Podzemie tak si spytuj svedomie, pretože títo interpreti ponúkajú kvalitnú elektronickú show, ktorú nesmieš zmeškať. Viac informácií na evente, kde prebieha aj súťaž o vecné ceny od BFAM.

Text: Tlačová správa organizátorov

plagat