Beh okolo vynoveného hradu Tematín

Okolie Piešťan a krásy Považského Inovca sú známe. Mnoho ľudí už meralo cestu na hrad Tematín, túlalo sa po okolí alebo si prišli na Bezovec zalyžovať či skúsiť bežky. Ale málokto si okolo hradu zabehal.

Preto by ste mali využiť šancu a zmeniť to. Srdečne vás pozývame na druhý ročník Behu okolo vynoveného hradu Tematín. Uskutoční sa v nedeľu 26. apríla na Bezovci pri Piešťanoch.

Štartovať je naplánovaný na 10.00 h spred Šport chaty. Predtým, od 8.00 do 9.45 h prebehne registrácia. Bežci majú na výber polmaratón (dva okruhy) s prevýšením 800 m a desať a pol kilometrovú trasu (jeden okruh) s prevýšením 400 metrov. Pre pretekárov a fanúšikov pripravuje Šport chata na Bezovci chutné cestoviny. Organizátor sľubuje pred pretekmi ovsené koláčiky a pitný režim.

Víťazov preteku, ale i náhodne vyžrebovaných bežcov v tombole, podporí snowca.sk, PT univerzál, Monkey Bike and Run Shop z Piešťan, Obec Modrovka, ale i Majer Zemianske sady so svojimi vínami. Počas konania preteku bude možné lacno sa ubytovať na Šport chate.

Registrácia trvá do 23. apríla (klik sem), dovtedy je štartovné 7 eur, na mieste je to 10 eur. 

Možnosť registrácie a platby aj priamo na beh.sk. Informácie o pretekoch:  janka.benacka@gmail.com.

Text: Tlačová správa