Basketbal: Sobotný zápas so Šamorínom spojený s vianočnou akciou

Sobotný domáci zápas proti Šamorínu bude pre Piešťanské Čajky posledným stretnutím v Diplomat aréne v roku 2016. S blížiacimi sa Vianocami pomaličky dolieha aj na piešťanské basketbalistky vianočná atmosféra a preto sa vedenie klubu rozhodlo sobotný extraligový duel podporiť aj dobročinnou akciou S plyšákom na Čajky.

Piešťanské Čajky chcú v sobotu jednoznačne spraviť radosť fanúšikom víťazstvom. Pri príležitosti posledného domáceho stretnutia pred Vianocami by rady spojili sily práve s piešťanskými fanúšikmi, aby spoločne potešili deti, ktorým to pomôže spraviť krajšie Vianoce. Preto bude zápas so Šamorínom spojený s akciou S plyšákom na Čajky.

„Chceli by sme osloviť fanúšikov, ktorí sa v sobotu chystajú do Diplomat arény, aby si každý priniesol so sebou plyšovú hračku, alebo čokoľvek, čo vyčarí deťom úsmev na tvári. Po záverečnom hvizde, ktorý ukončí zápas nimi potom môžu zahádzať palubovku. Vyzbieraní plyšáci poputujú ešte pred Vianocami  medzi deti, ktorým to pomôže spraviť krajšie sviatky,“ povedala generálna manažérka Čajok Bronislava Borovičková.

Text: piestanskecajky.sk