Basketbal: Čajky spustili predaj permanentiek na sezónu 2016/2017

Basketbalový klub Piešťanské Čajky pred novou sezónou pripravil pre fanúšikov ďalšiu novinku! Verní priaznivci piešťanských basketbalistiek si môžu pre nový ročník 2016/2017 zakúpiť permanentnú vstupenku na všetky domáce súťažné stretnutia v hodnote 40 € a využívať tak ďalšie benefity s kúpu spojené.

Piešťanské Čajky čaká opäť náročná sezóna, v ktorej budú dvojnásobné vicemajsterky Slovenska pomýšľať na tie najvyššie priečky a chcú sa prezentovať atraktívnym basketbalom. Čajkám sa v minulej sezóne podarilo niekoľkokrát vypredať novú Diplomat arénu a rady by na túto skutočnosť nadviazali aj v nasledujúcom ročníku. Fanúšikovská podpora je jeden z najdôležitejších bodov filozofie Piešťanských Čajok a preto klub prvýkrát v doterajšej existencii spustil predaj permanentiek.

Permanentná vstupenka na sezónu 2016/2017 – cena 40 €

– vstup na všetky domáce stretnutia v Slovenskej basketbalovej extralige žien (základná časť + nadstavba + play-off)

– domáce stretnutia v Európskom pohári (kvalifikácia, v prípade postupu stretnutia v základnej skupine)

– držiteľ celosezónnej permanentky si môže vybrať miesto na sedenie v Diplomat aréne, ktoré bude mať počas celej sezóny zarezervované a označené nálepkou.

– bonus: fanúšikovský šál Piešťanských Čajok + sezónny bulletin

– vstup na danú permanentku je možný len pre 1 osobu, pri zneužití bude permanentka zrušená

Cena vstupeniek na sezónu 2016/2017:

Extraliga – 2 € (deti do 12 rokov majú vstup zadarmo)

Európsky pohár – 3 €

Objednávky sezónnych permanentiek budú prijímané počas pracovných dní od 14.9.2016 do 30.9.2016 v čase 14:30 – 16:30 hod v kancelárii športového manažéra Tomáša Horkého v Diplomat aréne.

Zdroj: piestanskecajky.sk