Basketbal: Čajky si doma zmerajú sily s Pumami. Zápas bude online

Piešťanské basketbalistky čaká v Niké Extralige Žien dohrávka 6. kola. V stredu 1. decembra o 18:00 h na palubovke Diplomat arény privítajú hráčky ambiciózneho tímu BK ŠKP 08 Banská Bystrica.

Pumy z Banskej Bystrice vstúpil do novej sezóny v Niké Extralige Žien s cieľom nadviazať na predchádzajúcu sezónu a opäť si zahrať semifinále najvyššej ženskej súťaže. To sa zverenkyniam trénera Miloslava Michalíka zatiaľ darí, keďže im aktuálne patrí tretia priečka v tabuľke.

„Na zápas proti ŠKP 08 Banská Bystrica sa už veľmi tešíme. Súpera poznáme, podáva veľmi dobre výkony a každou sezónou sa zlepšuje. Aj v tomto ročníku ma za sebou kvalitné výsledky. V žiadnom prípade ho nemôžeme podceniť. Musíme sa sústrediť na seba a od prvej do poslednej sekundy šliapať naplno,“ povedal Tomáš Kačmarik, asistent trénera Piešťanských Čajok. Pumy preveria silu a pripravenosť basketbalistiek z kúpeľného mesta pred sériou ťažkých zápasov v EWBL.

Niké Extraligy Žien patri medzi športové súťaže, ktoré môžu napriek lockdownu pokračovať, ale bez prítomnosti divákov. Stredajší zápas z Diplomat arény budú môcť fanúšikovia sledovať prostredníctvom Níké TV na tejto adrese.

Zdroj: piestanskecajky.sk

Foto: Laco Duračka