Basketbal: Čajky posilní druhá najlepšie bodujúca hráčka extraligy

Druhá najlepšie bodujúca hráčka ženskej basketbalovej extraligy s priemerom 15 bodov na zápas, je tak prvým úlovkom piešťanského celku pred nadchádzajúcou sezónou.

Sme veľmi radi, že po obojstranne korektných rokovaniach s hráčkou sme dospeli ku dohode a podpísali sme s Angelikou hráčsku zmluvu. Je to hráčka, ktorá prešla viacerými mládežníckymi reprezentačnými výbermi a je členkou aj seniorského kádra. Pre mňa osobne tento prestup zostane dlho v pamäti, nakoľko bol prvý v mojej novej funkcii,“ uviedla generálna manažérka Piešťanských Čajok Bronislava Borovičková.

S novou posilou je spokojný aj tréner Čajok Martin Pospíšil, ktorý s Angelikou Slamovou ráta na pozície 2 alebo 1. „Osobne ma veľmi ma teší, že sa nám podarilo dohodnúť s Angelikou. Je to hráčka, ktorá má víťaznú mentalitu a veľký potenciál napredovania, ktorý budeme tvrdou prácou rozvíjať. Vekovo je mladá hráčka, prvýkrát v kariére ochutná náročnosť Európskeho pohára FIBA, čo bude pre ňu obrovská výzva ukázať svoje schopnosti v náročných podmienkach,“ dodal kouč piešťanského celku.

Zdroj: piestanskecajky.sk Ilustr. foto: Martin Palkovič