AKTUALIZOVANÉ: Na CityFeste zahrajú David Koller aj Billy Barman

Frontman legendárnej českej kapely Lucie sa v Piešťanoch predstaví s vlastným, nemenej úspešným projektom. CityFest bude 27. až 29. mája na Námestí slobody v Piešťanoch.

Podujatie sa do centra vráti po ročnej prestávke. Tú organizátori zdôvodnili ťažkosťami so zháňaním sponzorov. Aj tentoraz sľubujú koncerty a sprievodné podujatia pre všetkých zdarma.

Prvým zverejneným menom hudobného programu bola slovenská rocková kapela The Paranoid, ktorá minulý rok absolvovala úspešné turné s názvom Anjeli Spia Tour 2015. Predstavila sa aj na viacerých veľkých festivaloch a jej živé koncerty sú čoraz žiadanejšie.

Ďalším potvrdeným interpretom tohtoročného CityFestu je David Koller. Autor mnohých hitov skupiny Lucie vydal vlani sólový album ČeskosLOVEnsko. Z udeľovania českých hudobných cien Anděl si nedávno odniesol titul Spevák roka a ČeskosLOVEnsko vyhlásili kritici za Album roka.

DOPLNENÉ (20. apríla o 13.15 h): 

Organizátori dnes zverejnili meno ďalšieho interpreta. Je ním skupina bratislavská indie-rocková skupina Billy Barman, ktorá poteší aj náročnejšie publikum. Kapela vydala doposiaľ dva albumy a pochváliť sa môže titulmi ako album roka, singel roka či najlepšia koncertná kapela podľa Radio_Head Awards. Spevák skupiny je zároveň organizátorom festivalu Grape, ktorý sa každoročne koná na piešťanskom letisku.

Text: Tlačová správa/Martin Palkovič Foto: Martin Palkovič (Článok bol prvýkrát publikovaný 19. apríla 2016.)