Akcia Rozhýb svoje mesto má benefičné poslanie

Rok od otvorenia street workoutového ihriska pri nábreží sa uskutoční podujatie, ktorého cieľom je prezentovať prínos cvičenia pomocou vlastnej váhy širokej verejnosti. Jeho súčasťou je aj zbierka na liečbu pre dievča, ktoré sa chce postaviť na nohy.

cm DME

„Každý, kto sa počas celej akcie zapojí do zbierky, bude mať možnosť vykonaním cviku s vlastnou váhou tela prispieť na liečbu v piešťanskom Adeli Medical Centre,“ vysvetľujú organizátori podujatia a dodávajú, že každý kto príde, môže cvičením pomôcť sebe aj druhým.

Súčasťou podujatia, ktoré sa uskutoční 11. októbra od 14.00 h budú workshopy o cvičení aj vystúpenia hostí, ktorí predvedú, čo všetko sa dá na jednoduchých preliezkach robiť. Ďalšie informácie nájdete na Facebooku. Organizátormi akcie sú Octago, Mushla a Mesto Piešťany.

Prvé workoutové ihrisko v Piešťanoch aj širokom okolí vzniklo koncom minulého leta aj vďaka štátnej dotácii pre oblastnú organizáciu cestovného ruchu Rezort Piešťany. Odvtedy nie je skoro nikdy prázdne. Vyznávači cvičenia pomocou vlastnej váhy tam nechýbajú ani v zime.

(inf)

Inzercia