Na zimnom štadióne otvárajú kurz korčuľovania pre všetkých

Chcete sa naučiť alebo zdokonaliť v korčuľovaní? V tom prípade by ste mali využiť šancu trénovať a učiť sa v novovznikajúcom kurze nedeľného korčuľovania. Všetko bude prebiehať pod dohľadom mladého kolektívu, ktorý je zložený z bývalých krasokorčuliarok v novovzniknutom občianskom združení Skating Club Piešťany.

cm DME

„Kurz je určený úplne pre každého. Jedinou podmienkou je minimálny vek tri roky. Inak sa môžu prihlásiť začiatočníci i pokročilí, dievčatá a chlapci, dospelí či deti. Jednoducho každý, kto bude mať chuť si v nedeľu ráno privstať a zašportovať si. Začíname 4. októbra a kurz bude bývať každú nedeľu od 7:00 do 8:30 v piešťanskej Easton aréne,“ prezradila nám patrónka projektu Ivana Blahunková.

Kurz bude zameraný na rekreačné korčuľovanie a zdokonaľovanie techniky, no taktiež môže slúžiť ako príprava na hokej, či krasokorčuľovanie.

Spoločne s kurzom korčuľovania bude prebiehať aj výcvik pre najmenšie hokejové nádeje. Zúčastniť sa môžu úplní nováčikovia i takí, ktorí sa tréningov hokejových prípraviek už zúčastnili.

Viac informácii o kurze korčuľovania sa môžete dozvedieť prostredníctvom Facebooku, mailom na adrese skatingclubpiestany@gmail.com alebo telefonicky na číslach +421 944 332 600, +421 948 188 446.

Zdroj: shk37piestany.sk

Inzercia