Útulkáči: Lissy, Tonnio, Gelo

Piešťanský útulok je domovom desiatok psíkov. Niektorí z nich čakajú na nových majiteľov už celé roky. Cieľom tohto blogu je pomôcť im. Ak chcete niektorého z týchto psíkov spoznať bližšie, navštívte piešťanský útulok. Choďte s ním na prechádzku a uvidíte, či si navzájom padnete do oka.

Lissy

4,5-mesačná fenka bola nájdená v Šulekove spolu s dvomi menšími šteniatkami. Bude väčšieho vzrastu.Na prednej nožičke má staršie zranenie, následkom čoho kríva, vyšetrenie zlomeninu neukázalo. Je milá a prítulná i keď zo začiatku chcela hrýzť zo strachu.

Tonnio

Asi 12-ročný psík, možno aj starší, bol nájdený náhodne v záhradkárskej oblasti v obci Kľačany. Pani starostka nás kontaktovala s tým, že sa nevie postaviť na zadné nožičky. Psík bol privezený, horšie vidí a počuje, na jednom očku má zákal, chodí už ťažšie, má dyspláziu zadných končatín. Bol veľmi vyčerpaný. Psík bol vyšetrený, dostáva lieky na podporu kĺbov. Hľadá sa stále majiteľ, je možné, že aj zablúdil a nevie sa vrátiť domov.

Gelo

2-ročný milý a prítulný psík bol prevzaný v rámci pomoci z iného OZ. Konečne si môže voľne pobehať,predtým bol zatvorený len v koterci.Teší sa všetkým,páčilo by sa mu na dvore rodinného domu.Dá sa očakávať poľovnícky pud.

Text a foto: Útulok Piešťany