Útulkáči: Lajka, Neno, Alma

Piešťanský útulok je domovom desiatok psíkov. Niektorí z nich čakajú na nových majiteľov už celé roky. Cieľom tohto blogu je pomôcť im. Ak chcete niektorého z týchto psíkov spoznať bližšie, navštívte piešťanský útulok. Choďte s ním na prechádzku a uvidíte, či si navzájom padnete do oka.

Lajka

5-mesačná temperamentná fenka ešte šteniatko bola prevzaná v rámci pomoci z iného OZ. To nie je pes, to je vrtuľa, neposedí ani minútu, má energie na rozdávanie. Je pochudnutá, musí trochu nabrať na váhe, veľmi milá a prítulná, vhodná pre akčných ľudí, potrebuje veľa pohybu.

Neno

2-ročný malý strapatý a ušmudľaný psík bol nájdený opustený. Je milý a vďačný, znášanlivý a zvedavý, vhodný aj ako druhý psík v rodine. Zrejme bol zvyknutý žiť vonku, viac by sa mu páčilo v rodinnom dome s prístupom dnu a nejakým kamošom, je hravý a vitálny.

Alma

4-ročná priateľská a mohutná fenka bola nájdená medzi obcami Moravany a Hubina. Nemá žiadne označenie, ovláda viaceré povely, je dobre živená, majiteľa sme síce našli, ale nejaví o fenku záujem. Nie je vhodná k malým deťom, ideálna pre rodinu so skúsenosťami s týmto plemenom.

Text a foto: Útulok Piešťany