Útulkáči: Bowie, Helka, Alvara

Piešťanský útulok je domovom desiatok psíkov. Niektorí z nich čakajú na nových majiteľov už celé roky. Cieľom tohto blogu je pomôcť im. Ak chcete niektorého z týchto psíkov spoznať bližšie, navštívte piešťanský útulok. Choďte s ním na prechádzku a uvidíte, či si navzájom padnete do oka.

Bowie

2-ročný psík bol nájdený za obcou Dolné Otrokovce, kde čakal na svojho pána viac hodín, ale márne. Ujala sa ho veľmi milá pani z obce a hľadala mu pomoc. Je to veľmi zlatý a prítulný psík, nekonflitktný, hravý, vášnivý aportér, vhodný i do bytu aj ako druhý psík v rodine.

Helka

2-ročná fenka bola privezená z obce Trebatice na podnet pána starostu, odovzdal ju majiteľ, ktorý ju držal v nevhodných podmienkach na reťazi. Je zanedbaná, pochudnutá, má zranený chvost a očko, bola ošetrená. Jej prvou najväčšou radosťou bolo kvalitné jedlo, musíme ju krotiť a kŕmiť viackrát v menších dávkach. A konečne beh na voľno, z čoho mala obrovskú radosť.

Alvara

1,5 ročná prítulná a kontaktná fenka bola privezená políciou z Brezovej pod Bradlom.Bola tam týždeň,vyhlásené pátranie po majiteľovi bezúspešné.Je to zlatíčko,poslušná,s ostatnými psíkmi problém nemá,je vhdoná do RD s prístupom dnu.

Text a foto: Útulok Piešťany