Last minute dary, gastrozážitky aj zašívačka pred stresom. Winterparáda bude mať všetko

Urbánna legenda hovorí, že tí najväčší klasici nakupujú darčeky tesne pred Štedrou večerou na recepcii najbližšieho otvoreného hotela. Experimentovať je lákavé, lenže čo keď do hry vstúpila Winterparáda?

Winterparáda je prvý ročník akcie, ktorá sa točí okolo samých pekných vecí. Ponúkne výstavu výrobkov slovenských dizajnérov aj predajnú časť, kde sa budú dať riešiť starosti s podarúnkami na poslednú chvíľu.

Sympatické na tomto mecheche je hneď to, že organizátori mysleli na tých, ktorí budú nariekať, že zasa všetko prepásli, a rovno im prihodili ďalší deň. Zakrúžkovať si preto treba 21. aj 22. december. Štvrtok sa štartuje o tretej, piatok už od jedenástej, zatváračka je o deviatej večer.

Kúpiť sa budú dať originálne piešťanské ponožky aj nadčasové tašky z Partizánskeho, drevené hračky, oblečenie, biokozmetika, šperky, kníšky modláče (okej, tie nie, to je len ťarbavý odkaz na film Ľalie poľné. Zato však budú krásne plagáty od filmových Ove Pictures). Zoznam sa celkom nafúkol a dá sa doň, samozrejme, nahliadnuť.

Tí a tie, ktorým viac sedia zážitky gastro charakteru, sa tiež budú môcť plnohodnotne realizovať. Menu sľubuje sviatočné istoty, poctivé domáce džemy, kávu aj burger.

Nuž a v neposlednom rade: všetko to vezme pod svoju strechu krásna Elektrárňa, čo znamená, že sa tam bude dať zašiť pred kulminujúcim stresom a zbytočnými nervami, iritujúcimi lepiacimi páskami na prstoch a sľubmi, že budúci rok si vianočnú horúčku fakt, naozaj a seriózko nenechám na poslednú chvíľu.

Takže čau na niečom parádnom.

Katarína Uhrová