Zuzana Vráblová vo videu s Neymarom. Natáčalo sa aj na Sĺňave

Video režírované z jedného miesta a natáčané v 24 lokalitách prepojilo počas pandémie koronavírusu športovcov z celého sveta. Okrem wakeskaterky Zuzany Vráblovej z Piešťan v ňom účinkujú aj futbalista Neymar, BASE jumper Sebastián Álvarez, či svetová šampiónka v taekwonde Kübra Dağlı.

Zuzana Vráblová skočí z okna svojej obývačky priamo na hladinu Sĺňavy a s podobnými efektmi predstavia svoje športy aj ďalší účinkujúci. Zo svojich domovov, v ktorých trávili lockdown, sa vďaka šikovnosti filmárov prenesú priamo tam, kde im je najlepšie.

Na to, aby video mohlo vzniknúť, nikto z nich nemusel nikam vycestovať. Unlocking Creativity bolo režírované z bytu v Amsterdame a natáčané v 24 lokalitách v rôznych kútoch sveta. Jedným z nich boli aj Piešťany.

„Každý mohol ukázať jeho domov, prostredie, v ktorom žije, a samozrejme kultúru, ktorá sa spája s konkrétnou krajinou. Cez toto video možno vidieť aj odlišnosti, čo je podľa mňa skvelé. Nie je veľa projektov, ktoré takýmto spôsobom prezentujú domov, no pre mňa to bola skvelá príležitosť, ako ukázať, kde som trávila čas počas obdobia, kedy sme nemohli chodiť von. Aj toto nám priniesla táto doba. Je super sa podeliť o to, ako sme trávili čas – ako sme boli prepojení aj napriek všetkým okolnostiam,“ povedala Zuzana Vráblová pre RedBull.sk.

Súčasťou videa sú aj ukážky s natáčania, ktoré divákom odhaľujú zákulisie. „Tam vidieť, koľko času a samozrejme aj energie, sme do projektu vložili, a tiež aj to, aký skvelý tím sme boli. Bolo to o každom jednom z nás, každý musel do toho vložiť veľké úsilie,“ dodáva Z. Vráblová.

Zdroj: RedBull.sk