Riaditeľka Služieb mesta Piešťany nastúpi o dva týždne

Hanu Dupkaničovú menovali do funkcie mestskí poslanci na základe návrhu primátora. Dnes sa s ním dohodla, že najväčšiu mestskú príspevkovú organizáciu začne riadiť v stredu 21. októbra. Informovala o tom radnica na svojej web stránke.

ecobolle3

„Sadnúť si na riaditeľskú stoličku je pre mňa nepochybne veľký výzva. Keďže riaditeľ musí mať okolo seba aj tím ľudí, na ktorých sa môže spoľahnúť, dúfam, že vedúci stredísk budú ústretoví a že dokážeme spolu pracovať tak, aby to v meste bolo naozaj vidieť,“ povedala Hana Dupkaničovú pre piestany.sk.

Nová riaditeľka chce prispieť k zlepšeniu mestského prostredia, jej cieľom je, aby „ občan aj návštevník hneď pri vstupe do mesta na prvý pohľad videl, že je o čistotu v meste dobre postarané.“

Hana Dupkaničová bola jednou z troch kandidátov, ktorí vzišli z výberového konania a 1. októbra sa predstavili mestským poslancom. V tajnej voľbe získala 13 hlasov.

Doteraz pracovala na odbore starostlivosti o životné prostredie Okresného úradu Piešťany a je tiež členkou komisie mestského zastupiteľstva pre životné prostredie. Členstva v komisii sa podľa vlastných slov vzdá, nakoľko by išlo o konflikt záujmov.

Text a foto: Martin Palkovič Zdroj: piestany.sk

Inzercia
Inzercia