Častkovce sa rozrastú, vzniknú tam nové domy i bytovka

V centre obce ležiacej neďaleko Piešťan vzniká nová ulica s viacerými formami pohodlného a moderného bývania. Za jedinečným projektom stojí spoločnosť Royaldom, ktorá v Častkovciach sídli a prispieva k rozvoju tejto malebnej obce.

Častkovce ležia na úpätí Malých Karpát, medzi Piešťanmi a Novým Mestom nad Váhom, len 12 km od napojenia na diaľnicu D1. V regióne s nízkou nezamestnanosťou a množstvom voľných pracovných pozícií je stále väčší dopyt po kvalitnom bývaní za rozumnú cenu. Samotná obec sa môže chváliť kompletnou občianskou vybavenosťou. Potraviny, pošta, materská i základná škola, športoviská, kaviareň – všetko dôležité budú mať obyvatelia nových domov a bytovky dostupné za pár minút.

Okrem kompletnej občianskej vybavenosti ponúkajú Častkovce aj rozmanité možnosti aktívneho oddychu. Blízko sú Čachtické Karpaty, jeden z podcelkov Malých Karpát. Svetoznáma pamiatka Čachtický hrad je ľahko dostupný po turistickom chodníku.

Royaldom založil v Častkovciach futbalovú školu pre deti od 5 do 15 rokov a k zveľadeniu obce chce prispieť aj svojim developerským projektom. Ako silný partner stavieb po celom Slovensku využíva svoje bohaté skúsenosti priamo tam, kde sídli a budúcim majiteľom domov a bytov ponúka projekt prispôsobený ich požiadavkám. Cieľom je vytvoriť pre nich pravý domov.

„Všetky stavby budú mať vysoký štandard. Architektonicky sú riešené tak, aby vyhoveli náročným energetickým certifikátom a ponúkali maximálnu vzdušnosť a presvetlenie všetkých priestorov. Napriek tomu je možné jednotlivé návrhy individuálne obmieňať a upraviť na kľúč, aby sa tam noví obyvatelia cítili čo najlepšie,“ hovorí Tomáš Andel zo spoločnosti NEOREAL, ktorá zastrešuje predaj predmetných nehnuteľností.

Umožňuje to aj situovanie celého projektu. Nová ulica vznikne v intraviláne obce, v tesnej blízkosti jej centra, ale mimo hlavného cestného ťahu.

Byty v dvojpodlažnom bytovom dome sú dostupné už od 84 900 eur a domy so záhradou od 94 900 eur. Ich kúpu je možné financovať aj prostredníctvom hypotekárnych úverov. Všetky potrebné informácie vrátane právneho a finančného poradenstva poskytne budúcim obyvateľom Častkoviec spoločnosť NEOREAL.

(Reklamný článok)