AKTUALIZOVANÉ: Nezvestné dievča našli v Chtelnici

Polícia odvolala pátranie po 13-ročnej Viktórii Boháčovej.


AKTUALIZIVANĖ 25. 9. o 16.45 h:

Pátranie po nezvestnej školáčke bolo dnes krátko pred 15.00 h ukončené.

Informovala o tom hovorkyňa polície Mária Linkešová bez uvedenia ďalších podrobností: „Policajti z Obvodneho oddelenia PZ Vrbové ju našli v obci Chtelnica. Dievčina bude odovzdaná po výsluchu rodine.“


Viktória Boháčová odišla v utorok ráno od babky v Piešťanoch pravdepodobne do školy. Po vyučovaní zvykla chodiť domov okolo 14.00 h. Včera sa však nevrátila a doteraz nepodala rodine o sebe žiadnu správu a zdržiava sa na neznámom mieste.

Viktória Boháčová je 163 cm vysoká, má hnedé vlasy ostrihané do postupna. Dievčina pôsobí starším dojmom, približne na 15 rokov. Pri odchode do školy mala oblečené pepitové nohavice čierno – bielej farby, čierne tričko, blúzku bielej farby s kockovým vzorom, tmavo zelený kabát a čierne topánky so šnúrkami.

Dievčina sa môže pohybovať po meste Piešťany, ale nie je vylúčené, že ju môžete vidieť aj v iných mestách v rámci celého Slovenska. Ak ste nezvestnú Viktóriu spoznali a videli, akékoľvek informácie k jej pohybu môžete nahlásiť ihneď na číslo 158 alebo na najbližší útvar polície.

Zdroj: KR PZ Trnava