Sprievodca svetom tenisiek – ktoré modely nosiť?

Milujete tenisky? Ak je vaša odpoveď áno, mali by ste do kolekcie vašej obuvi zaradiť must have kúsky, ktoré sú priam ikonické. Ide o tenisky známych značiek, o tenisky kvalitné, unikátne dizajnom a veľmi pohodlné na nosenie. Mnohé tenisky zvučných značiek sú v jednotlivých kolekciách prispôsobené nielen módnym trendom, ale tiež počasiu. Tenisky sa týmto spôsobom stávajú obuvou, ktorú je možné nosiť celoročne. Ktoré tenisky by mal nosiť a mať v šatníku každý fashion maniak?

Nemáte ikonické conversky? Rýchlo si jedny kúpte

 

Jednoznačne ikonickým kúskom športovej obuvi sú tenisky Converse Chuck Taylor All-Stars. Ide o univerzálnu obuv, ktorá si vo svojej tradičnej plátennej verzii udržiava popularitu medzi všetkými generáciami už dlhé roky. V rovnakom štýle a strihu sa snažia tento model tenisiek vyrobiť i iné značky. Veľmi podobné converskám sú adidas nizza tenisky v čiernej farbe a v predĺženom strihu po členky https://answear.sk/h/adidas-nizza. Ak z nejakého dôvodu nefandíte converskám, kúpte si adidas nizza. Štýlovo vyzerajú s klasickou podošvou i na platforme. Veľkým plusom adidas nizza je veľký výber farebných prevedení vrátane žiarivej žltej či ohnivej červenej.

Conversky sa stali obľúbené nielen kvôli pohodliu, ktoré pri chodení poskytujú, ale tiež kvôli jednoduchému dizajnu. Dajú sa dobre kombinovať k rifliam, teplákom i do formálnejšieho outfitu v štýle športovej elegancie. Conversky majú na módnom nebi svoje miesto a vyzerá to tak, že si ho udržia navždy.

Žijete dynamicky? Porozhliadnite sa po teniskách typu runner

 

Výrobcovia športovej obuvi dobre vedia, že musia hľadať kompromis medzi športovým vzhľadom, funkčnosťou a širokými možnosťami využitia topánok. Medzi univerzálne modely tenisiek patria tzv. runner. Ide o tenisky s nižšou sárou. Tenisky runner musia dobre sadnúť na nohu a byť odľahčené, aby umožňovali dynamický pohyb, rýchlu chôdzu a poprípade aj rekreačný beh. Vďaka tomu sa runner dajú využiť počas bežného dňa pri vychádzkach v meste, ale tiež pri športovaní.

 

Spomedzi všetkých značiek, ktoré vyrábajú tenisky v nižšom strihu, vyniká New Balance. Špeciálna kolekcia New Balance 2002R na Answear ponúka tenisky pre mužov i ženy. Vo väčšine prípadov sú vyrobené z kože alebo semišovej kože. Ide o tenisky veľmi vzdušné a dodávajúce stabilitu vďaka zaoblenej špičke i päte. New Balance 2002R na Answear sú navyše farebne vydarenou kolekciou. Vyberie si ten, kto má rad tlmenejšie farby i ľudia, ktorí zbožňujú viacfarebné tenisky. Tieto tenisky dokážete skombinovať so všetkým, čo sa nachádza vo vašom šatníku.

Chcete žiť na vysokej nohe? Tenisky na platforme sú tu pre vás

 

Zabudnúť nesmieme ani na inovatívne a štýlové tenisky na platforme. Vďaka vyššej podošve tenisky pridávajú centimetre. Milujú ich rovnako muži i ženy, i keď ženy o niečo viac. Tenisky na platforme predĺžia siluetu nôh. Platforma je praktická aj z dôvodu, že dobre izoluje chodidlo. Tenisky s platformou sa dajú nosiť dokonca v chladnejších dňoch. Dobre sa kombinujú k nohaviciam i sukniam. Tento model tenisiek vyrábajú všetky známe značky počnúc značkou adidas až po legendárneho Karla Lagerfelda.

(Reklamný článok)