Šansóny v podaní tria Müller, Kocáb a Soukup zaznejú v Dome umenia

Začína sa spoločné turné Richarda Müllera, Michaela Kocába a Ondřeja Soukupa. Program je zostavený z hitov i menej známych šansónov. Skladby S cizí ženou v cizím pokoji, Rozeznávam, V penziónu svět si v budú môcť fanúšikovia naživo vypočuť v piešťanskom Dome umenia 20. novembra.

Príjemné napätie, radosť z tvorby, ale aj veľa humoru. Na skúškach Richarda Müllera, Michaela Kocába a Ondřeja Soukupa vládla atmosféra, ktorá dala tušiť, že legendy sa na spoločné turné tešia.

„Osobne sa najviac teším na pesničky, ktoré sme na koncertoch v minulosti nehrali a je ich v programe dosť. Podľa mňa sú krásne a je na čase, aby som zaspieval aj niečo iné z mojej doterajšej tvorby. Avšak, samozrejme, nebudú chýbať ani hity, bez tých to jednoducho nejde. Teším sa na Michaela aj na Ondřeja, sú to perfektní chlapi, s ktorými je radosť pracovať. Pomedzi spev budeme aj rozprávať, bude to celé spontánne,“ hovorí Richard Müller.

„Neviem, či Richard úplne vie, čo riskuje, pretože my máme s Ondřejom veľmi veselý vzťah k životu. A ak budeme rozprávať, môže sa stať, že sa budeme smiať až príliš,“ vtipkuje Michael Kocáb.

„Bol som trochu zmätený, ale aj príjemne prekvapený, keď ma oslovili. Každopádne sa mi toto zoskupenie veľmi páči, pretože si myslím, že máme k sebe ľudsky aj intelektuálne veľmi blízko. A ak si umelci rozumejú, publikum to cíti a ocení. Verím, že to všetko vypáli naozaj výborne,“ uzatvára Ondřej Soukup.

Informácie o vstupenkách nájdete na web stránke Domu umenia: http://domumenia-piestany.sk/events/event/richard-muller-michael-kocab-ondrej-soukup-sansony-a-ine-piesne/

(Reklamný článok)